Jet werkt bij de Albert Heijn

Jet liep afgelopen juni Prokkelstage bij Coöp supermarkt in Steenderen. Een geweldige ervaring. Dit wilde ze wel vaker doen.

De begeleiding van Jet (Puur Natuur Hengelo Philadelphia) heeft contact opgenomen met de Albert Heijn om de hoek van de dagbesteding. “Ja hoor, deze samenwerking gaan wij graag aan”, was de reactie van Heico, bedrijfsleider van AH Hengelo gld. “Laat Jet maar komen voor een gesprek”.

Het sollicitatiegesprek

Jet ging in gesprek met iemand van AH, een begeleider van Puur Natuur en een vrijwilliger. Er werden afspraken gemaakt over werkzaamheden, werktijden en het inwerken van Jet. Afgesproken is dat Jet het in het begin samenwerkt met een vrijwilliger. Op deze manier kan Jet rustig wennen aan haar nieuwe baan.

Eerste werkdag vraagt naar meer

De medewerkers van de AH zijn erg blij met hun nieuwe collega. Jet verzet veel werk en ze hebben veel plezier met elkaar. Ze heeft bedrijfskleding gekregen en is voorgesteld op de FB pagina van de AH. De AH krijgt veel complimenten van klanten, die vinden het goed dat zij Jet hebben aangenomen. En Jet zelf, zij is trots. Ze vraagt zelfs na de eerste dag of ze de week erop langer mag blijven… en dat mag!

Heb jij ook een mooi Prokkelverhaal? En wil jij ook met jouw verhaal in onze nieuwsbrief komen te staan? Mail dan naar info@prokkel.nl