Siza en Abrona de eerste Full Partners in het nieuwe jaar

Siza en Abrona hebben zich als Full Partner aangesloten bij Prokkel. Daarmee zijn zij de eerste twee Full Partners van het nieuwe jaar.

Siza logo

Dagelijks zetten medewerkers van Siza hun energie, kennis en kunde in om mensen met een beperking zodanig te ondersteunen dat zij hun leven kunnen organiseren. Ruim 3500 mensen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking, niet aangeboren hersenletsel of een aan autisme verwante stoornis maken gebruik van deze ondersteuning. Kinderen, jongeren en volwassenen.

Abrona is een christelijke organisatie, gespecialiseerd in dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. De ruim 1.300 professionele en gedreven medewerkers en 800 vrijwilligers zetten Abrona logozich dagelijks in voor de cliënten. De nadruk ligt, daar waar mogelijk, op ontwikkeling. Samen met alle betrokken mensen in het leven van de cliënt, probeert Abrona een bijdrage te leveren aan het verwerven en behouden van een eigen plek in de samenleving. Met én voor de cliënt.

Met Siza en Abrona komt het aantal partners op vijftien: Cordaan, ‘s Heeren Loo Oost-Nederland, Humanitas DMH, Philadelphia, Talant, Radar, De Zijlen, Stichting SWZ, NOVO, Promens Care, de Hartekamp Groep, Elver, ORO, Siza en Abrona. Samen dragen zij Prokkel een warm hart toe.

Ook andere instellingen en organisaties kunnen zich aansluiten en de Prokkelweek strategisch gebruiken om mensen met een beperking steeds beter hun plek te laten vinden in de samenleving.

Heb je interesse? En wil je weten wat het inhoudt? Neem contact op met Marian Geling via marian@prokkel.nl. Voor meer informatie over Full Partners kun je kijken op deze pagina.