Prokkels in de spotlight

Er worden steeds meer Prokkels aangemeld. De teller staat nu op 26 Prokkels. Op Prokkel activiteiten overzicht kun je de aangemelde activiteiten bekijken. Een paar inspirerende voorbeelden van Prokkels die onlangs zijn aangemeld:

– Een Prokkelconcert! De Kleine Kracht, een zanggroep van mensen met een beperking, gaat zingen met ‘gewone mensen’. De L.B. Band, een muziekgroepje van mensen met een beperking, gaat trommelen met de fanfare. En de jonge keyboardspelers van De Notenkrakers spelen op diverse instrumenten samen met muzikanten. Dit alles vindt plaats in Dokkum.

– In Burgum hopen ze op goed weer op 11 juni. Want er staan allerlei leuke activiteiten op het programma op de Zomer Prokkel Fair. Een rommelmarkt, muziek, theater, een wandeltocht, en nog veel meer!

– Koppel uit Epe, winnaar van de Gouden Prokkel in 2014 voor Prokkelstages, organiseert ook in 2016 weer Prokkelstages. Vorig jaar voor maar liefst 48 personen met een beperking. Hopelijk dit jaar voor minstens net zo veel personen. Daarnaast zal dit jaar voor alle stagiairs ook een gezamenlijke afsluiting gehouden worden, waarbij Prokkelcertificaten worden uitgereikt!

Organiseer jij ook een Prokkel? Meld hem dan alvast aan! Aanmelden kan hier.