Estinea nieuwe Full Partner

Estinea, de zorgorganisatie uit Aalten, heeft zich als achttiende Full Partner bij Prokkel aangesloten voor 2016.

Estinea ondersteunt mensen met een beperking in de Achterhoek en Twente, door zich in te zetten voor hun logoestinealevensgeluk. Daarbij werkt Estinea vanuit de overtuiging dat iedereen – met steun van anderen – mee kan doen in de samenleving. Estinea helpt mensen om hun eigen keuzes te maken en het beste uit zichzelf te halen. Dat doet het met hart en ziel, elke dag weer. En met verantwoordelijkheidsgevoel, gedrevenheid, oprechte interesse en professionaliteit.

Met Estinea komt het aantal partners op achttien: Cordaan, ‘s Heeren Loo Oost-Nederland, Humanitas DMH, Philadelphia, Talant, Radar, De Zijlen, Stichting SWZ, NOVO, Promens Care, de Hartekamp Groep, Elver, ORO, Siza, Abrona, Aveleijn, Reinaerde en Estinea. Samen dragen zij Prokkel een warm hart toe.

Ook andere instellingen en organisaties kunnen zich aansluiten en de Prokkelweek strategisch gebruiken om mensen met een beperking steeds beter hun plek te laten vinden in de samenleving.

Heb je interesse? En wil je weten wat het inhoudt? Neem contact op met Marian Geling via marian@prokkel.nl. Voor meer informatie over Full Partners kun je kijken op deze pagina.