Pameijer twintigste Full Partner van Prokkel

Zorgorganisatie Pameijer heeft zich als twintigste Full Partner bij Prokkel aangesloten voor 2016.

pam-logo-90jaar-rgb-72dpi-zoalsjijPameijer is er voor iedereen voor wie het meedoen in de samenleving lastig is, bijvoorbeeld door psychische problemen of een verstandelijke beperking. Je leeftijd maakt niet uit. Pameijer is er ook voor familie, vrienden en buren. Pameijer luistert naar wat je nodig hebt en helpt je verder: bij wonen, werken en opgroeien.

Pameijer draagt bij aan je empowerment, ontwikkeling en herstel, zodat je sterker en zelfstandiger wordt. Voor de een is dat leren of werken, voor de ander is dat het huishouden op orde krijgen. In de regio Rijnmond en op de Zuid-Hollandse eilanden kunnen cliënten terecht bij ongeveer 200 Pameijer-locaties. Ook biedt Pameijer in deze regio ambulante ondersteuning.

Met Pameijer komt het aantal partners op twintig: Cordaan, ‘s Heeren Loo Oost-Nederland, Humanitas DMH, Philadelphia, Talant, Radar, De Zijlen, Stichting SWZ, NOVO, Promens Care, de Hartekamp Groep, Elver, ORO, Siza, Abrona, Aveleijn, Reinaerde, Estinea, de Baalderborg Groep en Pameijer. Samen dragen zij Prokkel een warm hart toe.

Ook andere instellingen en organisaties kunnen zich aansluiten en de Prokkelweek strategisch gebruiken om mensen met een beperking steeds beter hun plek te laten vinden in de samenleving.

Heb je interesse? En wil je weten wat het inhoudt? Neem contact op met Marian Geling via marian@prokkel.nl. Voor meer informatie over Full Partners kun je kijken op deze pagina.