Amerpoort Full Partner van Prokkel

Amerpoort heeft zich als 21e Full Partner bij Prokkel aangesloten voor 2016.

Amerpoort logoAmerpoort begeleidt cliënten bij wonen, werken, dagbesteding, logeren en vrije tijd. Ze hebben een gevarieerd aanbod van diensten op vele locaties. Elk met zijn eigen kleur, sfeer, geschiedenis en met ruimte voor verschillende levensbeschouwingen

Amerpoort ondersteunt ruim 2300 mensen met een verstandelijke beperking in de provincies Utrecht en Flevoland en in ’t Gooi: van jong tot oud en van licht tot ernstig meervoudig beperkt.

Met Amerpoort komt het aantal partners op 21: Cordaan, ‘s Heeren Loo Oost-Nederland, Humanitas DMH, Philadelphia, Talant, Radar, De Zijlen, Stichting SWZ, NOVO, Promens Care, de Hartekamp Groep, Elver, ORO, Siza, Abrona, Aveleijn, Reinaerde, Estinea, de Baalderborg Groep, Pameijer en Amerpoort. Samen dragen zij Prokkel een warm hart toe.

Ook andere instellingen en organisaties kunnen zich aansluiten en de Prokkelweek strategisch gebruiken om mensen met een beperking steeds beter hun plek te laten vinden in de samenleving.

Heb je interesse? En wil je weten wat het inhoudt? Neem contact op met Marian Geling via marian@prokkel.nl. Voor meer informatie over Full Partners kun je kijken op deze pagina.