BeleidsProkkel Personeelszaken bij minsterie van BZK

De eerste BeleidsProkkel voor 2019 is bekend! Het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties doet net als de afgelopen jaren mee met de Prokkelweek. Zij organiseert op donderdag 6 juni een BeleidsProkkel over personeelszaken.

Je mag een dag meekijken op de afdeling P-Direkt. Hier worden de personeelszaken geregeld voor werknemers van de Rijksoverheid. Dat zijn maar liefst 120.000 mensen. Denk bijvoorbeeld aan de salarisadministratie, deze wordt door P-Direkt geregeld. Zodat iedereen op tijd zijn loon krijgt. En de werknemers kunnen hier informatie krijgen over hun arbeidsvoorwaarden.

Wat ga je die dag doen? 
Hoe de dag er precies uit gaat zien, wordt later bekend gemaakt. Heb je zelf een idee wat je daar zou willen doen of leren? Stuur een mailtje naar info@prokkel.nl.

Meer weten of alvast aanmelden? 
Kijk hier voor meer informatie. Er is plek voor 8 deelnemers met een (verstandelijke) beperking. Je mag je alleen aanmelden. Maar ook samen. Dit doe je door te bellen of mailen met ons. Je kunt ons bereiken via info@prokkel.nl of 06-24677785.