De Hartekamp Groep en Elver nieuwe Full Partners van Prokkel

Ook de Hartekamp Groep en Elver hebben zich als Full Partner aangesloten bij Prokkel.

hartekampDe Hartekamp Groep is een middelgrote, kleinschalig werkende organisatie met als doel om kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met een verstandelijke of meervoudige beperking te ondersteunen en te helpen zich te ontwikkelen. Dat doen zij door goed te luisteren en hun werkelijke vraag te herkennen. Samen wordt bekeken wat mogelijk is om vervolgens deskundige ondersteuning te bieden.

In Elver klinkt ‘elk verhaal’ door. Dat is waar het bij Elver om draait. Elk verhaal (van cliënten, hun verwanten, medewerkers en vrijwilligers) telt en is uniek. Bij Elver beweegt men mee met de Drukwerkander en zorgen ze voor verbinding.  Ze willen de beste zorg realiseren. Daarom betrekken ze cliënten en hun familie intensief bij de hulp en ondersteuning die ze bieden. De medewerkers werken in zelfstandige  teams en stemmen de zorg optimaal af op persoonlijke wensen en situaties. Zo stellen ze cliënten in staat zoveel mogelijk zelf keuzes te maken en de regie te houden over hun eigen leven.

Met de Hartekamp Groep en Elver komt het aantal partners op twaalf: Cordaan, ‘s Heeren Loo Oost-Nederland, Humanitas DMH, Philadelphia, Talant, Radar, De Zijlen, Stichting SWZ, NOVO, Promens Care, de Hartekamp Groep en Elver. Samen dragen zij Prokkel een warm hart toe.

Ook andere instellingen en organisaties kunnen zich aansluiten en de Prokkelweek strategisch gebruiken om mensen met een beperking steeds beter hun plek te laten vinden in de samenleving.

Heb je interesse? En wil je weten wat het inhoudt? Neem contact op met Marian Geling via marian@prokkel.nl. Voor meer informatie over Full Partners kun je kijken op deze pagina.