Ipse de Bruggen partner van stichting Prokkel

Een warm welkom voor Ipse de Bruggen.
Met ingang van 2023 sluiten zij zich als partner aan bij stichting Prokkel.

Team Ervaringsdeskundigen: “Doordat Ipse de Bruggen nu samenwerkt met stichting Prokkel, kunnen we meedoen met hun activiteiten en ontmoeten we meer mensen!

Ipse de Bruggen gaat de eerste uitdaging aan op het stembureau!
Bij de Provinciale Staten en waterschapverkiezingen in 2023 streven we naar zoveel mogelijk Prokkelduo’s als vrijwilliger op het stembureau. Dit betekent dat iemand met en zonder een verstandelijke beperking samen een taak naar vermogen vervullen. Ipse de Bruggen roept alle medewerkers en cliënten op aan deze leuke uitdaging mee te doen.

Meer lezen over Ipse de Bruggen?
Website Ipse de Bruggen

Partners stichting Prokkel
De volgende organisaties zijn in 2023 partner van stichting Prokkel:
Alliade, Amerpoort, Amsta Karaad, ASVZ, Aveleijn, Baalderborg Groep, Cello, Cosis, De Trans, De Zijlen, Dichterbij, Estinea, Frion, de Hartekamp Groep, Humanitas DMH, Ipse de Bruggen, Ons Tweede Thuis, ORO, Philadelphia, Reinaerde, Severinus, Sherpa, SWZ, Trajectum, Triade Vitree, Vanboeijen en Zuidwester.
Zie ook https://www.prokkel.nl/partners/full-partners-zorgaanbieders/

Ook andere instellingen en organisaties kunnen zich aansluiten en Prokkelen strategisch gebruiken om mensen met een beperking steeds beter hun plek te laten vinden in de samenleving.
Geïnteresseerd om partner te worden? Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Marian Geling (marian@prokkel.nl, 06-27057594).