NOVO en Promens Care nieuwe Full Partners van Prokkel

NOVO en Promens Care hebben zich als Full Partner aangesloten bij Prokkel. Hiermee komt het aantal partners op tien: Cordaan, ‘s Heeren Loo Oost-Nederland, Humanitas
DMH, Philadelphia, Talant, Radar, De Zijlen, Stichting SWZ, NOVO en Promens Care. Samen dragen zij Prokkel een warm hart toe.

logo-novo

promens care

 

 

 

 

Ook andere instellingen en organisaties kunnen zich aansluiten en de Prokkelweek strategisch gebruiken om mensen met een beperking steeds beter hun plek te laten vinden in de samenleving.

Eén week in het jaar als voorbeeld en inspiratie voor de rest van het jaar. Passend en aansluitend op de eigen visie en doelstellingen. Zo richt Humanitas DMH zich bij de Prokkelweek vooral op Prokkelstages en contacten in de wijk (via het Doe je mee? spel), houdt Philadelphia zich bezig met werken, arbeidsmatige dagbesteding en versterken van eigen kracht en zoekt Talant naar de verbinding met kunst en cultuur. Stichting Prokkel gebruikt haar netwerk en kan de bedrijven die bij haar aankloppen zo nog makkelijker in contact brengen met mensen met een verstandelijke beperking.

Dit zijn enkele voorbeelden, maar er zijn uiteraard meer mogelijkheden. Heb je interesse? En wil je weten wat het inhoudt? Neem contact op met Marian Geling via marian@prokkel.nl. Voor meer informatie over Full Partners kun je kijken op deze pagina.