Prokkels in de spotlight

Er zijn nu (25 februari) al 35 Prokkels aangemeld voor 2016. Op het Prokkel activiteiten overzicht kun je alle Prokkels zien die er tot nu toe zijn aangemeld.

Een paar voorbeelden van nieuw aangemelde Prokkels:

– Hoe vaak krijg je de kans om 20 bruiden bij elkaar te zien? In Spijkenisse gaat het gebeuren op vrijdag 10 juni. Daar wordt een “Trouwfeest” gehouden. De bruiden, die in het dagelijkse leven bij Zuidwester wonen, zullen hun prachtige jurken komen showen op de catwalk. Buurt, familie en vrienden komen kijken en vieren ’s middags het feest mee met veel taart en champagne!

CbRJkZJWEAIBxGw– In Sittard gaan ze voor het derde jaar op rij Prokkelen in Speeltuin de Roetsj. Er komen allerlei groepen kinderen om te spelen. Ook zijn er 3 stagiaires uitgenodigd die deze dag een Prokkelstage komen doen in de speeltuin. Zij gaan o.a. de speeltuin versieren en de bezoekers trakteren op wat lekkers. Klik hier voor een impressie van vorig jaar.

– Een spannende Prokkelstage in Amsterdam! Want de stagiair mag aanwezig zijn bij een live radio-uitzending op Radio Signaal. Een programma dat gaat over gezondheid(zorg), welzijn, belangenbehartiging, kunst, cultuur en sport. En ook bij het muziekprogramma later op de middag mag de stagiair aanschuiven. Er wordt nog gezocht naar een stagiair!

2837– In Slootdorp vindt op zaterdag 11 juni een Ontmoetingsdag plaats. De mensen met een beperking die af en toe meehelpen op de zorgboerderij verzorgen een puzzeltocht, en gaan brunchen met mensen van de gemeente Hollands Kroon. Het belooft reuze gezellig te worden. Hopelijk hebben alle dieren er ook heel veel zin in!

Organiseer jij ook een Prokkel? Aanmelden kan hier.