Prokkels in de spotlight: 75 Prokkels aangemeld

Geweldig dat jullie op dit moment al druk bezig zijn om prikkelende, bijzondere, creatieve, gezellige, muzikale en/of serieuze Prokkels te organiseren.

We hebben een paar mooie aangemelde Prokkels voor jullie op een rijtje gezet:

12196337_1037366322961220_3120753491171648029_n Mensenrechten Prokkel Amsterdam: in Amsterdam gaan twee beleidsmedewerkers van Cliëntenbelang Amsterdam samen met Amsterdammers met een licht verstandelijke beperking in gesprek met wethouder Simone Kukenheim over mensenrechten. Een belangrijk onderwerp, ook op lokaal niveau, daar zijn alle betrokkenen het alvast over eens!

Samendoen is gezellig – Wapenveld: een gezellige avond op woensdag 8 juni in Wapenveld met allerlei verschillende activiteiten, waarbij de gezelligheid voorop staat. Voor cliënten van Philadelphia en vrijwilligers, deelnemers van ontmoetingsplek Hof van Cramer. Er is onder andere een culinaire workshop.

CHE studenten en tuingroep Elver samen aan het werk in Arnhem: een leuke dag, dat wordt het op woensdag 8 juni in Arnhem. Studenten van de Christelijke Hogeschool Ede ontmoeten cliënten van de tuingroep van Elver. De studenten organiseren deze Prokkel helemaal zelf. We zullen in spanning afwachten wat ze precies gaan doen!

–  Prokkelstages op Walcheren: in Zeeland werden elk jaar Prokkelstages gehouden door MEE Zeeland. Per 1 januari 2016 is MEE Zeeland echter gestopt. Maar gelukkig zijn andere organisaties bereid om het op te pakken! De stages op Walcheren worden dit jaar georganiseerd vanuit Zorgstroom. Op alle dagen van de Prokkelweek!

 

Organiseer jij ook een Prokkel? Aanmelden kan hier