Prokkelvlog 2020 (4 juni): doe mee aan ProkkelKoffietijd!

De laatste donderdag voor de Prokkelweek weer van start gaat. Traditiegetrouw altijd even vooruitkijken wat er allemaal gaat gebeuren.

Dit jaar is het een hele bijzondere Prokkelweek. Veel ontmoetingen, maar vooral digitale ontmoetingen. En… heel erg leuk: maandag om 10.00 uur beginnen we met het koffie-uurtje. Rick Brink, de minister van Gehandicaptenzaken zal de aftrap doen. En dan kun je van 10 tot 11 koffiedrinken met elkaar. En ik nodig echt iedereen uit om mee te doen. Het is niet alleen maandag om 10 uur, maar elke dag in de Prokkelweek om 10 uur. Dus: Ellis, Idman, Astrid, John, Ina, Raimond, Harry… al die ervaringsdeskundigen die we de afgelopen jaren op allerlei verschillende bijeenkomsten gezien hebben, ik nodig jullie van harte uit om in te loggen en mee te doen.

Het is echt heel eenvoudig: je moet op een linkje klikken en dan kom je in een soort digitale koffiekamer. Je ontmoet allerlei mensen, je kunt in kleinere groepjes uiteengaan. Het is hartstikke leuk. Wij van het team (Robin, Renée) zullen ook meedoen en we hopen dat we jullie daar tegenkomen. Heel even bijpraten, want ik ben eigenlijk ook wel heel benieuwd hoe het met iedereen gaat. Een tijd niet naar buiten gemogen, niet naar dagbesteding, niet naar allerlei andere activiteiten, nu een anderhalve meter samenleving, openbaar vervoer is een dingetje. Daar gewoon even met elkaar over praten van mens tot mens. Ik kijk er echt heel erg naar uit en ik hoop velen van jullie te ontmoeten tijdens een van de digitale koffie-uurtjes. Dank je wel en een hele fijne Prokkelweek toegewenst!

>>> Doe mee aan ProkkelKoffietijd! <<<