BeleidsProkkels over het openbaar vervoer en over de gevangenis

Vind jij het leuk om mee te praten over beleid? In de Prokkelweek worden er op meerdere plaatsen BeleidsProkkels georganiseerd.

Ze zijn heel divers. Zo zijn er BeleidsProkkels bij ministeries, maar bijvoorbeeld ook in gevangenissen. Graag introduceren we je in dit nieuwsbericht drie BeleidsProkkels, die gehouden worden op donderdag 7 juni 2018.

  • BeleidsProkkel Openbaar Vervoer bij ministerie van I&W in Den Haag: Ook in 2018 is er een BeleidsProkkel bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat in Den Haag over het openbaar vervoer. Reis jij weleens met het openbaar vervoer? En hoe vind je dat dit is geregeld? Misschien heb je wel tips voor het ministerie. En wil je jouw ervaringen met ze delen.
  • BeleidsProkkel bij de Penitentiaire Inrichting in Leeuwarden en
  • BeleidsProkkel bij de Penitentiaire Inrichting in Rotterdam: Hoe kun je ervoor zorgen dat mensen met een (licht) verstandelijke beperking niet in de gevangenis terechtkomen? Hoe kun je omgaan met een gevangene met een (licht) verstandelijke beperking? Hoe zorg je ervoor dat een gevangene durft te zeggen wanneer hij iets niet begrijpt? Daarover kun jij meedenken. Als je een (licht) verstandelijke beperking hebt, weet jij zelf het beste wat je fijn vindt. De PI vindt het dan ook leerzaam om jouw ervaringen, tips en ideeën te horen.

Aan de BeleidsProkkels in Den Haag en Rotterdam kunnen 6 tot 8 personen meedoen. In Leeuwarden is er plek voor 12 personen. Lijkt het je leuk om mee te doen? Je kunt je aanmelden door een mail te sturen of te bellen met Sharon:

sharon@prokkel.nl
06-24677785