Prokkel.nl helemaal vernieuwd!

??? KOMT DAT ZIEN! KOMT DAT ZIEN! ???

Onze compleet vernieuwde website is in de lucht! ? ? ? We zijn benieuwd wat je ervan vindt!

Wat is er allemaal nieuw?

Meedoen aan de Prokkelweek? Vanaf nu kun je je aanmelden via ‘Doe mee‘. Bij Doe mee kun je activiteit of stageplaats aanmelden. Ook kun je je daar aanmelden voor bijeenkomsten en aanmelden om donateur of vrijwilliger te worden.

Alle activiteiten – zowel groepsactiviteiten als stageplaatsen – zijn te zien bij ‘Waar is wat‘. Hier kun je ook makkelijk zoeken naar activiteiten in jouw omgeving. En staat jouw activiteit er ook tussen? Dan is het mogelijk om deze te delen via LinkedIn, Facebook en Twitter.

Of ben je nog op zoek naar ideeën wat voor activiteit je kunt doen? Kijk dan bij Inspiratie. Hier staan tientallen voorbeelden van activiteiten, inclusief praktische gereedschappen en tips.

Ook zijn er nu op de website meerdere Prokkeldraaiboeken, gericht op verschillende doelgroepen waaronder: bedrijven, gemeenten, wijkverenigingen, zorgaanbieders, en (speciaal- en praktijk)onderwijsinstellingen. Zo is er:

Naast deze voorbeelden en draaiboeken hebben we ook een pagina met documenten en logo’s die je kunt gebruiken, zoals een Prokkel poster, een Prokkelstage sollicitatieflyer, een voorbeeld persbericht en voorbeeldbrieven voor het aanvragen van sponsoring. En onze logo’s zijn in verschillende kleuren en formaten te downloaden.

Verder hebben we een Prokkelwinkel, waar je Prokkelartikelen kunt bestellen.

Overige informatie over de Prokkelweek en veelgestelde vragen zijn te vinden onder ‘Wie zijn wij’. Ook staat daar informatie over onze partners en founding fathers.

Kortom, er is veel te zien en te ontdekken op de nieuwe website. Veel plezier!