Vier nieuwe BeleidsProkkels online

Vind jij het leuk om mee te praten over beleid? Er zijn vier nieuwe BeleidsProkkels online! Zowel bij een aantal ministeries als bij de Nationale ombudsman.

 • Sociale Zaken en Werkgelegenheid:
  Tijdens de Nationale Prokkelstagedag wordt er een BeleidsProkkel georganiseerd over arbeidsparticipatie. Je gaat hierover praten met een aantal ambtenaren. Zij horen graag jouw ervaringen. En ontvangen ook graag tips en tops. Die gebruiken zij bij het maken van beleid.
 • Nationale ombudsman:
  Dit jaar willen ze bij de ombudsman het graag met je hebben over communicatie en over samenwerking met de ombudsman zelf. Ze willen heel graag weten hoe ze het beste met jou kunnen communiceren. En met jou kunnen samenwerken. Daarnaast gaat het over schuldhulpverlening en bewindvoering. Ze horen graag jouw ervaringen met bewindvoering en schulden.
 • Volksgezond, Welzijn en Sport:
  We gaan het dit jaar hebben over onderwerpen die met e-health/het VN verdrag voor de rechten van mensen met een beperking te maken hebben. Dit verdrag moet ervoor zorgen dat overheden, bedrijven en organisaties meer rekening houden met mensen met een beperking. En er dus voor zorgen dat zij ook goed mee kunnen doen in de samenleving. Wat precies het onderwerp zal zijn, wordt later bekend gemaakt.
 • Justitie en Veiligheid:
  Ook het ministerie van Justitie en Veiligheid organiseert dit jaar een BeleidsProkkel. Dit ministerie zorgt voor een veilige en rechtvaardige samenleving. Straffen, belonen, politie en gevangenissen zijn belangrijke onderwerpen voor dit ministerie. Lijkt het je interessant om meer te weten te komen over hoe ze bij justitie werken? En zou je hierover mee willen praten? Dan is deze BeleidsProkkel zeker wat voor jou.

Ook zijn er BeleidsProkkels bij onder andere de P.I. in Rotterdam en Leeuwarden, het ministerie van Infrastructuur & Waterstaat en P-Direkt.

Aanmelden kan bij Sharon. Je kunt haar mailen of bellen op dinsdag, woensdag en donderdag: sharon@prokkel.nl of 06-24677785.

En er zullen nog meer BeleidsProkkels volgen! Deze zullen altijd als eerste verschijnen op onze landkaart, dus hou deze goed in de gaten!

BeleidsProkkel bij Sociale Zaken en Werkgelegenheid in 2017